دکتر حسین فرشیدی اظهار داشت: در حال حاضر با جمعیت یک میلیون و۸۰۰ هزار نفری هرمزگان نسبت تخت به جمعیت در استان ۱.۳۶ است و استاندارد کشوری این شاخص ۱.۷۷ می باشد.
وی، مجموع تخت های بیمارستانی دانشگاهی و غیردانشگاهی هرمزگان را ۲هزار و ۵۷۳ تخت فعال اعلام کرد و افزود: برای رسیدن به میانگین کشوری تخت به جمعیت باید ۷۷۵ تخت دیگر به مجموع تخت های هرمزگان اضافه شود که بخش قابل توجهی از این مهم تا پیش از پایان دولت و با بهره برداری از بیمارستان بزرگ ۵۳۱ تختخوابی بندرعباس محقق خواهد شد.
به گزارش موپنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اقدامات چشمگیر دولت دکتر روحانی در حوزه بهداشت و درمان استان گفت: پیش از این هرمزگان در شاخص تخت به جمعیت فاصله بسیاری با میانگین کشوری داشت که خوشبختانه این فاصله در دولت دوازدهم تا حد زیادی برطرف شده است.
فرشیدی خاطرنشان کرد: در یکسال اخیر گام های بسیاری خوبی در جهت نوسازی و بهره برداری از پروژه های جدید بیمارستانی در هرمزگان برداشته شده که از جمله آنها می توان به بهره برداری از بیمارستان شریعتی و توسعه و نوسازی بیمارستان کودکان اشاره کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تصریح کرد: در روزهایی که این استان در وضعیت قرمز ابتلا به کرونا قرار داشت نیز وزارت بهداشت به صورت ویژه تجهیزات و منابع مالی مورد نیاز جهت مقابله با ویروس کرونا و درمان مبتلایان در هرمزگان را تامین و چتر حمایتی خود را گسترده تر کرد.
وی ابراز داشت: با حمایت های ویژه دولت ، علاوه بر تجهیز بیمارستان ها به واسطه نیاز شدید بخش های درمانی در دوران کرونا، یک هزار و ۱۶۷ طرح جامع سلامت نیز در مراکز شبانه روزی در این دولت در سطح استان هرمزگان اجرا شده است.
استان هرمزگان در حال حاضر با جمعیت حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر دارای ۲۲ بیمارستان اعم از دولتی ، نظامی و بخش خصوصی با بیش از ۲ هزار ۵۷۳ تخت فعال است که نیمی از این تخت ها در طول فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم وارد چرخه درمان این استان شده است.
از مجموع بیمارستانها در استان هرمزگان، ۱۵ بیمارستان با یک هزار و ۸۱۵ تخت دانشگاهی ( دولتی ) و هفت بیمارستان با ۷۵۸ تخت غیردانشگاهی و متعلق به دیگر بخش ها است.
هرمزگان از جمله استان هایی است که روند توسعه حوزه بهداشت و درمان آن در طول فعالیت دولت تدبیر و امید بسیار شتابان و پرسرعت بوده و اگرچه هنوز با رسیدن به استانداردها فاصله دارد، اما مسیر حرکتی، مسیر درستی بوده و به طور یقین در صورت حمایت و برنامه ریزی های صحیح و ادامه این روند در دولتهای بعدی به نقطه مطلوب خواهد رسید.