به گزارش خبرگزاری مهندسی پزشکی، عباس مهرآبادی، رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: رشته مهندسی پزشکی با توجه به کارآیی و فراوانی که در حوزه پزشکی درمانی دارد به گرایشهای مختلفی تقسیم شده است که مهمترین آنها بیوالکترونیک، بیومکانیک، بیومتریال و بیو بافت میباشند.
وی خاطرنشان کرد: در این حوزه علاوه بر تجهیزات، در بحث تشخیص، تصویر برداری، حوزه درمان، اتاق عمل، بخشهای ویژه و… فعالیت میشود.
وی تاکید کرد: این رشته مطالعه زیرساختهای دستگاهها و تجهیزات را در مراکز مختلف درمانی انجام میدهد، در واقع فرآیندهای قابل کاربرد را به منصه ظهور میگذارد.
وی ضمن اشاره به اینکه حفظ ایمنی بیماران در تمامی مراحل درمان حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: دستگاههای بیمارستانی بعد از مدتی نیاز به کالیبراسیون دارند که مطابق استاندارهای روز و قابل قبول پاسخ دهند و این کار به منظور ایمنی بیماران و تشخیص و درمان حائز اهمیت است.
رئیس اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این اداره زیر مجموعهای از معاونت درمان دانشگاه بوده که تامین و نگهداشت و کالیبراسیون دستگاهها را انجام میدهد.
مهندس مهرآبادی گفت: تامین دستگاه شتاب دهنده خطی در بیمارستان خوانساری، آنژیوگرافی قلبی در مرکز درمانی امیرالمومنین، تجهیز تختهای ویژه و… که با پیگیریهای ریاست دانشگاه و سایر همکاران صورت گرفته است، نیز از جمله اقدامات مهم این واحد بوده است.
منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اراک
انتهای پیام/